Vil du utvikle deg raskere?

Samtalegrupp; det mest effektivt for mange

Å delta i en terapi- eller samtalegruppe over tid er svært givende, og er et bedre alternativ til vanlig 1:1 coacihng eller terapi for mange. Du lærer ofte mer, prisen er lavere, og mange får et nettverk for livet

Hva er tema i samtalegrupper?

Temaene varierer med hva som opptar deltagerne fra gang til gang, typisk vil uro/angst, problemer med relasjoner på jobb eller hjemme, bli bedre på gjennomføring av endring være vanlige ting og ta opp. Første steg om du ikke allerede er klient fra før, er å sette opp en enkelt time 1:1 med Remi for å finne ut om dette passer for deg!

Videre pris for samtalegruppe er kr. 2.400 per måned, med mulighet for lavere pris en periode om økonomien tilsier dette.

Grupper med ledig plass :

Ny samtale / terapigruppe for menn: oppstart i mars

person standing near the stairs

Samtale gruppe for menn

I mars starter vi opp en ny samtalegruppe for menn. Målgruppen er opppegående, voksne menn fra 30-60 som vil håndtere utfordringene sine bedre. Gruppen vil møtes fast en gang annen hver uke, og du er med så lenge du vil. Det blir maks 6 deltagere, og nye slippes inn i gruppe når noen slutter. Gruppen ledes av Remi Marents, som har svært mye erfaring som psykoterapeut i tillegg til å som med-stifter av Norsk Veilednings Institutt har tusenvis av timers erfaring som coach og prosessleder. Temaene varierer med hva som opptar deltagerne fra gang til gang, typisk vil uro/angst, problemer med relasjoner på jobb eller hjemme, bli bedre på gjennomføring av endring være vanlige ting og ta opp. Første steg er å bestille en enkelt time 1:1 med Remi for å finne ut om dette passer for deg! Pris for samtalegruppe er kr. 2.400 per måned, med mulighet for lavere pris en periode om økonomien tilsier dette.

Bestill en enkelt 1:1 tme kr. 1.860.-