Første skritt:

Første skritt  nå for deg som ny og potensiell klient er å booke en gratis inntakssamtale, for å finne ut om vi er rett sted for deg eller dere. Dette foregår på video eller telefon, og du booker den direkte i kalenderen under.  Etter samtalen får du passordet til “For klienter”-valget oppe i menyen dersom du ønsker det, hvor du kan bestille våre betalte tjenester.

Uansett om samtalen ender opp med at det du trenger kan leveres av Petrus eller Remi – eller om vi anbefaler noen andre, så vil du etter kartleggingssamtalen få en e-post med kort oppsummert hva vi snakket om, med vår anbefaling på hva du kan gjøre videre. Dersom vi er det riktige valget for deg, får du i eposten også et skriftlig behandlingstilbud hvor vi setter opp hva vi vil gjøre, hvor lang tid det tar og du får en fast, bindende pris, så du vet eksakt hvor mye det koster, med resultatgaranti. Det gjør det lettere for deg å både vurdere oss opp mot andre alternativer, og du kan i ro og fred vurdere om det for deg å garantert få det du ønsker å oppnå med terapiforløpet, forsvarer investeringen et komplett forløp koster. Først da er det riktig å se på om finansieringen med Klarna gjør at dette er noe du vil/kan prioritere.

Remi Marents driver TerapiSomVirker og tar de fleste av kartleggingssamtalene, og selvsagt alle hvor du evt. vet du skal til meg. For å booke en  kartleggingssamtale med Remi, trykker du på den RØDE knappen. Dersom du ønsker å  heller ha samtalen med Petrus Siposson fordi du f.eks.antar at han er den som er best på “din” bestilling, kan du også booke din kartlegging direkte i kalenderen hans, ved å trykke på den BLÅ knappen.

Velg den du vil snakke med:

Remi er spesialisert på bl.a. angst, fobier, vaneendring/ avhengighet – og selvtillit. Etter mer enn 26.000 klienttimer med kognitiv terapi, gestalt, hypnoterapi, coaching og metakognitiv terapi har Remi erfaringen til å stille deg de riktig spørsmålene så han kan hjelpe deg videre med å velge hva slags terapi du trenger, hvordan du bør gjøre det – og med hvem. En kartleggingssamtale er IKKE en salgssamtale, og du er ikke forpliktet til å kjøpe eller betale noe som helst.

Petrus jobber spesielt med depresjon og generalisert angst, og har konkrete verktøy for hvordan du kan gjøre de endringene som skal til for at du mestrer livet på en måte som gjør deg sterkere og mer lykkelig. Han har spesielt mye erfaring med ungdom med både moderate og alvorlig utfordringer, og han har også mye kompetanse på inkludering og kulturforskjeller.