Bli kvitt sjokolade / sukkeravhengighet på bare 2 timer med hypnose!

Klikk på en overskrift under for å åpne avsnittet!

Sjokolade og sukkeravhengighet er et av de enkleste problemene vi jobber med!

Innenfor vektreduksjon og vaneendring er det omkring 5-6 ulike måter vi jobber på- og generelt kan du si at jo mer spesifikk og definert problemet er- jo lettere er det å gjøre noe med det! Akkurat det å ta bort avhengighet fra tilsatt sukker og sukkerholdige varer som sjokolade, smågodt, brus osv. er det desidert mest populære vi gjør, og vi har et helt eget 2-timers (dvs. 2 enkelttimer med en ukes mellomrom + oppfølging) program som har hjulpet mange hundre norske kvinner og menn!

Pris per 25/1-24: kun kr. 3.850.-

Dette er en intensivbehandling som for oss innbefatter mye mindre timeforbruk, mye mindre forberedelser og vi har ikke samarbeid med andre (lege osv.), så det er priset ca 75% lavere enn et ordinært, fullt opplegg.

Per j24. anuar 2024 betyr dette konkret at du betaler kun kr. 3.850.- for hele pakken inkludert oppfølging.

Hemmeligheten med å lykkes

Hele opplegget er finjustert og forbedret over flere tusen timer, så absolutt ingenting er tilfeldig- men det er noen få ting som gjør at du kommer til å klare dette med meg:

  • Du får en fast struktur å slutte unnenfor – og det gjør det mye lettere for deg- samtidig som vi alltid tilpasser 100% i forhold til hve konkret som er dine “favoritter” som du ikke klarer å kontrollere.
  • Vi hjelper deg med å bestemme en realistisk målsetning som avgrenser opp mot: helger, sosiale settinger, hva er lov/ikke lov av ting som søtningsmidler osv.
  • Hovedfordelen er følgende: Tiden du bruker på VANEENDRING reduseres fra ca 3 uker til 2,5-3 dager. Det er så kort at nesten alle ville klart det alene på rent håp og motivasjon. Hos oss er derfor viljestyrke og motivasjon ikke så viktig – vi jobber per definisjon bare med de som IKKE har nok av dette, ellers hadde de gjort det selv.
  • Du har ekstremt målrettede og effektive terapitimer både rett ved oppstarten av selve endringen, og din neste i det kurven for evt. fysiske symptomer peker nedover.
  • På din andre og siste time tar vi opp hypnosedelen som du får som en lydfil til bruk i etterkant – dette har vært nøkkelen for å lykkes for svært mange!

Hvordan foregår behandlingen i praksis ?

Formatet som jeg bruker er en videreutviklet 1:1 behandling basert på et opplegg utviklet av Gerald Kein; det er en blanding av flere ulike terapimetodikker, og inneholder bl.a. psykoedukasjon, motivasjon og kartlegging av mønstre, planlegging og forberedelse, evt. nedtrapping i forkant av selve sluttingen. I tillegg lager vi plan for ettervern/forsterkning.

Fysisk oppmøte, eller video: siden ca. 2018 har flertallet av terapiforløpene mine på røykeslutt og andre avhengigheter blitt gjennomført over video. I begynnelsen på Skype, så kom Zoom, Google Meet og Apeear.in (Telenor) med gode løsninger Fra tidlig 2022 ble Microsoft Teams også bra nok til å kunne brukes, og du kan få timene levert på den plattformen du bruker. Vår standard er Google Meet som du ikke trenger noen app for, men kan starte direkte i nettleseren. Alt du trenger er et sted du kan være uforstyrret, og gjerne hodetelefoner for å få bedre lyd.

Du er absolutt også velkommen til å komme fysisk på ordinære timer, om du foretrekker dette og reiseveien ikke er for lang. Vi har både gode stoler og kaffemaskin – og for min del er det enklere å få med meg kroppspråk og nyanser i stemmen din når vi sitter i samme rom- men for deg som klient er EFFEKTEN den samme, men kanskje du synes det er triveligere å møtes i virkeligheten.

Personvern og taushetsplikt

Det er noen  terapi temaer hvor klienter gjerne er ekstra opptatt av at de kan stole 100% på at ingen får vite noe om behandlingen – men å kutte ut smågodt, sjokolade og tilsatt sukker er vanligvis ikke en av disse – tvert i mot er det mange som skryter av at de tar tilbake kontrollen på dette området – men: det er kun du som evt. snakker om dette – vi kommer aldri til å bryte taushetsplikten til noen.

For oss er 100%, uten unntak, total taushetsplikt en selvfølge, og i enkelte tilfeller kan vi også benytte noen ekstra tiltak for å sikre dette ekstra. Slike tiltak er f.eks. å benytte kodenavn i booking, flytte sted for behandlingen, eller å sette lengre tid før/etter din time slik at du ikke møter noen andre klienter på vei inn eller ut. Akkurat for nikotin eller bruk av cannabis har jeg aldri trengt å bruke så strenge tiltak, men hvis du som kunde er i en spesielt utsatt posisjon, håndteres dette av oss uten problem.

Jeg (Remi Marents) har etter mer enn 20 år på et “VIP-senter” i Oslo erfaring med å ta imot både “vanlige” kjendiser, politikere, VIP’er, og endog noen svært få som har personlig vakt som går igjennom lokalet før klienten kommer, og vakten sitter utenfor i mørk dress under timen. Du kan rett og slett stole på at behovet for å være privat blir innfridd.

Hvem lykkes IKKE ?

På samme måte som ved andre avhengigheter, er det ikke gode prognoser dersom det ikke er den som har problemet som selv ønsker hjelpen. Dessverre vil altså det å tvinge en ektefelle, partner eller andre nærstående i behandling ikke virke, med noen få unntak for der jeg lykkes med å få vedkommende til å eie prosessen selv underveis- men stort sett så er det altså en forutsetning at klienten frivillig vil slutte, om man skal lykkes på lang sikt.

Det betyr også at det ikke holder at legen din, økonomien din eller barna dine vil du skal slutte. Alle klarer ved sterk negativ motivasjon (tvang og trusler) å slutte i noen dager/timer – men det er de som knytter positiv motivasjon til ønsket resultat som lykkes; enklere og permanent.

Praktisk oppstart - hva er neste steg ?

Steg en er ganske enkelt å booke en kort samtale på video/telefon hvor vi har noen spørsmål så vi finner helt konkret ut om dette er riktig behandling for deg- og så setter vi opp 2 enkelttimer som passer for deg i kalenderen.