woman smoking cigarette while lying

Røykeslutt på 4 timer

Pris for hele pakken: kr. 5.100.

Dette er vårt suverent mest populære valg, og har uten tvil den høyeste suksessraten med over 99% som lykkes. . Du får 4 enkelttimer med hypnoterapi, enten fysisk eller via video.

På tide å få litt hjelp?

Sjekk ut noen av våre tjenester over

Du velger i menyen øverst det du vil se mer på- eller sett opp en kartleggingssamtale på 20 minutter så tar vi det derfra.

Topp 5 direktebestillinger :

woman smoking cigarette while lying

Røykeslutt på 4 timer med hypnose

Du får vårt beste produkt, 4 timer med en ukes mellomrom. Mer enn 99% lykkes med å slutte å snuse eller røyke med dette opplegget! Timene foregår enten fysisk hos oss på Nesbru i Asker, eller vi kan gjennomføre over video. Du kan betale samlet med kort, eller utsette betalingen med Klarna. Vi ringer direkte tilbake når du har valgt betalingsmåten for å sette opp timen din. Du kan selv flytte på timer dersom du trenger det.

Bestill her, kr. 5.100
man in black cap and shirt sitting near door while smoking

Entimes Røykeslutt med hypnose

Intensivbehandling på 90 minutter, for deg som ikke vil trappe ned men slutte der og da. Mer enn 82% suksessrate hos våre klienter! Denne timen foregår enten fysisk hos oss på Nesbru i Asker, eller vi kan gjennomføre over video. Du kan betale samlet med kort, eller utsette betalingen med Klarna. Vi ringer direkte tilbake når du har valgt betalingsmåten for å sette opp timen din. Du kan selv flytte på timer dersom du trenger det.

Bestill her - kr. 3.850
orange and red plastic pack

Bli kvitt sukker- og sjokolade avhengighet med hypnose!

Dersom du spesifikt trenger å bli kvitt sukkersuget, er dette intensivproduktet for deg! 2 enkelttimer med ca en uke i mellom, pluss forsterkning med en lydfil som vi lager for bare deg på time 2. Timene foregår enten fysisk hos oss på Nesbru i Asker, eller vi kan gjennomføre over video. Du kan betale samlet med kort, eller utsette betalingen med Klarna. Vi ringer direkte tilbake når du har valgt betalingsmåten for å sette opp timen din. Du kan selv flytte på timer dersom du trenger det.

Bestill her, kr. 3.850,-
man opening his arms wide open on snow covered cliff with view of mountains during daytime

Fobi behandling, pakke med garantert suksess

Du blir garantert kvitt fobien din hos oss! Det finnes hundrevis av fobier- men bare noen få er ``vanlige``. Vi tilpasser oss 100% deg, og sørger for at du lykkes innenfor pakkeprisen selv om vi må legge til noen ekstra timer for å komme i mål. Behandlngen foregår 1:1, altså med kun deg til stede. Timene foregår enten fysisk hos oss på Nesbru i Asker, eller vi kan gjennomføre over video. Du kan betale samlet med kort, eller utsette betalingen med Klarna. Vi ringer direkte tilbake når du har valgt betalingsmåten for å sette opp timen din. Du kan selv flytte på timer dersom du trenger det.

Bestill her, kr.7.400.-
woman in black tank top covering her face with her hands
Depresjonsbehandling Som Virker
Creepy blurred photo of a person's face and a furry hood

Panikkangst fjerning på 3-6 timer

Vi er best på panikkangst, og vet hvor arrogant det høres. Allikevel- du kan være 100% sikker på at du kommer til å lykkes hos oss! Vi tilpasser oss 100% deg, og sørger for at du lykkes innenfor pakkeprisen selv om vi må legge til noen ekstra timer for å komme i mål. Behandlngen foregår 1:1, altså med kun deg og evt støtteperson dersom du vil ha det til stede. Timene foregår HELST fysisk hos oss på Nesbru i Asker, eller vi kan gjennomføre over video- men vær forberedt på at du må komme til oss ihvert fall på den tredje timen, dersom du ikke har en støtteperson som vi kan bruke som ``statist`` på akkurat den timen. Du kan betale samlet med kort, eller utsette betalingen med Klarna. Vi ringer direkte tilbake når du har valgt betalingsmåten for å sette opp timen din. Du kan selv flytte på timer dersom du trenger det.

Bestill her, kr. 8.500.-