- (for begge)

“Spesielt menn, som gjerne er den i paret som IKKE vil i parterapi, foretrekker denne måten å jobbe på. Parterapi handler 99% om kommunikasjon som ikke fungerer, og fokuset mitt er å identifisere hva som ikke virker, og så tilføre dere de teknikker/modeller for hvordan dere feks. snakker sammen slik at begge hører og tar inn om temaer dere ikke klarte før, hvordan få til tilgivelse så dere slipper å krangle om de samme tingene flere ganger, og hvordan stoppe mønsteret hvor den ene kjefter og den andre trekker seg. Målet er egentlig  å gi dere verktøy dere kan bruke hjemme- for å slippe å komme tilbake- men en bi-effekt av å gjøre dette med bare et par tilstede er at vi ofte løser problemene underveis, i terapirommet.”
Remi Marents

Selv om det er totalt uinteressant hvilken alder, farge eller legning dere har – så er det allikevel ikke et tilbud som vil passe alle par. Det er åpenbart at dere ikke kommer for moro skyld – og det er ekstremt sjelden at begge vil like mye. Samtidig er det helt nødvendig at begge er enige i at dere ikke fungerer så bra som dere kunne – og at dere begge to ønsker en endring. Dere vil møte en terapeut som er ekstremt direkte, og en viktig del av hvorfor vi får gode resultater raskt – er at ting blir tydelig. Oppfører du deg som en dritt, og trenger å skjerpe deg – så vil du få høre det.

I parterapi er det enkelt å rote seg borti historiefortelling og anklagespill. Dersom dette er behovet, anbefaler vi en syklubb eller en psykolog. Det skjer ikke hos oss. Dere vil ikke bli bedre ved å gjenta de samme feilene – og dere kan forvente en metodikk som er ev miks av evidensbasert terapi; Kognitiv terapi, meta-kognitiv terapi – og Gestaltterapi. Eksakt de samme teknikker som gjør at de aller beste innen idrett er nettopp – aller best.

All terapi og coaching virker kun når dere er tilstede – og det betyr at dere møter opp i tide, og gjør deres beste de 2- 4 gangene vi er sammen. Flere krav har vi ikke til dere som par – og hvis dere leverer dette – så kan vi garantere dere at dere vil få et bedre parforhold, være bedre på å kommunisere, forstå mer om hverandre – og parforholdet deres har en i snitt 80% større sjanse for å lykkes- i følge forskning på PREP, som vi leverer en forbedret utgave av.

YouTube player