Hvorfor har vi 100% RESULTATGARANTI?

TerapiSomVirker gir deg:

Garanterte Resultater for en Bedre Psykisk Helse

I et samfunn der psykisk velvære er av økende betydning, er det både vanskelig og viktig å finne en terapeut som kan levere målbare resultater og ekte forandring. Vi vil med garantien vår gjøre valget ditt tryggere og enklere ! Fagansvarlig og hovedterapeut er Remi Marents-  en erfaren terapeut med over 23 000 klienttimer bak seg. Remi driver TerapiSomVirker – en praksis som tilbyr en relativt unik (i Norge) 100% resultatgaranti. Dette gjelder både terapiforløpene levert av Remi – og også de andre terapeutene som TerapiSomVirker leier inn som fageksperter på enkelte områder. Men hva betyr dette egentlig for klientene?

**1. Definerte Mål fra Starten**
TerapiSomVirker starter hvert terapiforløp med en klar og målbar målsetting som klienten setter sammen med terapeuten helt i starten.. Dette gir klientene en tydelig retning og forutsigbarhet. Du vet hva du kan forvente og hva som kreves for å oppnå det du ønsker.

**2. Garantert Resultat eller Full Refusjon**
Det mest imponerende for mange er TerapiSomVirkers 100% resultatgaranti. Hvis målet ikke oppnås innenfor den avtalte tidsrammen (normalt 6-12 uker), får klientene en full refusjon. Dette gir en unik trygghet, og viser at praksisen er forpliktet til klientens velvære. Dette er allikevel ikke risikabelt for oss, fordi vi på forhånd har en kartleggingssamtale hvor vi forsikrer oss om at vi kun påtar oss «bestillinger» innenfor våre spesialiteter og hvor vi har gode resultater, og at vi kun tar klienter som er motiverte og har mulighet til å betale et opplegg som er både dyrere og mer intensivt enn mange andre.

**3. For Motiverte Klienter som Ønsker Endring**
Garantien gjelder kun for klienter som er motiverte og betaler selv. Dette sikrer at klienten har et personlig engasjement for terapiprosessen, noe som ofte er nøkkelen til suksess. Takket være at vi har Klarna som betalingsvalg er prisene overkommelige for de fleste, da du som klient kan  betale slik det passer deg.

**4. Aktiv Deltakelse og Oppgaveutførelse**
For å oppnå garantien, forventes klientene å både selv delta aktivt i timene og utføre avtalte oppgaver mellom timene. Dette inkluderer som regel øvelser, hjemmlekser og annet materiale. Denne samarbeidsorienterte tilnærmingen gir klientene eierskap til sin egen helbredelsesprosess og vi mener dette er veldig viktig på lang sikt.

**5. Mulighet for Oppfølging etter Terapiforløpet**
Noen ganger kan behovet for støtte fortsette etter det avtalte terapiforløpet. TerapiSomVirker tilbyr også muligheter for oppfølging etter selve terapiforløpet, slik at klientene er sikret langsiktig suksess.

TerapiSomVirker gir klientene det vi mener dere trenger mest: konkrete mål, garanterte resultater, og en dedikert terapeut med bred kompetanse. Dette er ikke bare terapi – det er en vei til et bedre liv.

Hvis du ønsker mer informasjon eller har spørsmål om hvordan dette fungerer, kan du kontakte oss på post@terapisomvirker.no.

Lydopptak av timene er også velkomne, slik at du kan få fullt utbytte av hver økt. Vi tar gjerne opp timer gjort over video for deg.

Dette er en ny standard for psykoterapi. TerapiSomVirker er en terapipraksis som bruker de aller beste verktøyene, leier inn fageksperter på deltemaer- og vi setter klientenes suksess først, og det gjør all forskjellen.

Obs: Det er ikke mulig å kjøpe våre tjenester direkte for nye klienter, vi gjennomfører først en gratis kartleggingssamtale for å sikre at vi er de riktige for å hjelpe med akkurat det du ønsker, og også at du er en klient som passer for oss.

Du kan booke en slik gratis 20-minutters kartleggingssamtale direkte i kalenderen øverst på hjemmesiden vår. Du får da snakke med den av oss som vi utfra hva du skriver som tema i bookingen tror er best egnet, og du får en e-post med en skriftlig oppsummering etter samtalen- helt uforpliktende.

*Firma informasjon:*
– Organisasjonsnummer: 928096041
– Kontoradresse: Nesbruveien 75, kontor B307

Klikk direkte på bildet under får å lese garantien som alle klienter får tilsendt dersom de får et bahandlingstilbud fra oss:

 

 

 

About Remi Marents

Remi Marents er Gestaltterapeut med egen praksis fra 2002, og har også Norges klart lengst erfaring med bruk av hypnose innenfor terapi og mental trening. Han bruker primært KAT, kognitiv atferdsterapi og MCT, meta-kognitiv terapi når han behandler angst og fobier. Remi bor og jobber i Asker utenfor Oslo, og har klienter både fysisk og over videosamtaler.