Mental velvære

I en verden preget av konstante påkjenninger og hektiske timeplaner, er det ikke uvanlig å føle seg overveldet og stresset. Dette er hvor praksisen med mindfullness og pusteteknikker trer inn som verdifulle verktøy for å gjenopprette balanse og finne indre ro.

YouTube player

Prøver du å utforske roen? Da er denne pakken noe for deg!

 

closeup photo of woman wearing black topØkt bevissthet om øyeblikket:

Mindfullness handler om å være til stede i nuet, uten å la seg distrahere av fortiden eller bekymre seg for fremtiden. Gjennom bevisst oppmerksomhet på ens egne tanker og følelser, kan man skape en dyp forbindelse med øyeblikket. Dette ikke bare reduserer stress, men gir også en følelse av tilfredshet og indre ro.

Stressmestring:

Stress er uunngåelig, men måten vi håndterer det på kan gjøre en betydelig forskjell. Pusteteknikker er kjent for å være effektive verktøy for å dempe kroppens stressrespons. Ved å fokusere på rolig og dyp pusting, kan man senke hjertefrekvensen og redusere stresshormoner, noe som gir en følelse av avslapning.

Emosjonell regulering:

Å forstå og håndtere ens egne følelser er en sentral del av mental helse. Mindfullness gir et rom for å utforske følelser uten å bli overveldet av dem. Dette kan være spesielt nyttig for å regulere angst og depresjon, samt forbedre generell emosjonell intelligens.

Økt konsentrasjon og klarhet:

Den moderne verden bombarderer oss med informasjon, noe som kan føre til spredt oppmerksomhet og redusert konsentrasjon. Gjennom regelmessig praksis av mindfullness kan man styrke evnen til å fokusere på oppgaver, øke kreativiteten og forbedre den generelle kognitive funksjonen.

Søvnforbedring:

Mange opplever søvnproblemer på grunn av bekymringer og stress. Ved å integrere avslappende pusteteknikker som en del av kveldsrutiner, kan man skape en rolig overgang til søvn og forbedre søvnkvaliteten.

I en verden som stadig blir mer kompleks, er praksisen av mindfullness og pusteteknikker ikke bare en luksus, men en nødvendighet. Det er et kraftig verktøysett for å oppnå indre balanse, håndtere stress, og fremme generelt velvære. Så ta deg tid til å puste dypt, være til stede i nuet, og utforsk roen som ligger innenfor sammen med meg, enten på nettet eller fysisk i Nesbruveien. Din mentale helse vil takke deg.

Innhold og priser

Mental velvære

Innhold og priser

Inkludert i denne pakken:

3 timer av 30 minutter hvor du får full gjennomgang av pusteteknikk og mindfullness, 1 dobbeltime på slutten med pusteteknikk og guidet meditasjon.

3 videosnutter med det du har lært hos meg, slik at du har alltid muligheten til friske opp minen når det trengs.

Et kompendium som inneholder viktig informasjon om hvorfor og hvordan du skal opprettholde godt mentalt velvære, gjennom pusteteknikk og midfullness.

Pris: 2750 kr