SPIRE modellen

Vi alle har vært eller er i situasjoner som grumser til livet, enten om det handler om oss selv eller en kjær person, så er det ofte slik at vi ikke helt ser lys i enden av tunellen, eller at vi føler å ikke strekke til. Med SPIRE kan du rydde opp i livet ditt å se alle de alternativene du ikke ser når du står fast.

Står du fast og ikke helt klarer å se veien videre, da er SPIRE noe for deg!

YouTube player

Det kan være hva som helst som de-balanserer status qvo i livet, alt fra spørsmål om identitet, psykiske utfordringer og sykdom, til jobbutfordringer, eksamen og spørsmål som «hva vil jeg bli når jeg blir stor». Uansett hvem vi er, og hvilke barrierer vi har livet er det viktig å få riktig hjelp til å rydde opp. Ja, enkelt og greit få klarhet i det man faktisk står i og få muligheten til å kunne agere istedenfor å reagere. Det du får av oss i Spire, er nettopp denne muligheten, gjennom et enkelt, erfaringsbasert utviklet verktøy som er godt forankret i forskning, og som skal passe alle.

green and red flower painting

 

 

 

 

 

Du får:

  • Klarhet
  • Innsikt i eget liv og problematikk
  • Muligheten til å agere før ting har skjedd
  • Lære deg å tenke “riktig” og prioritere ift. dine langsiktige behov eller mål
  • Avlære ugunstige reaksjonsmønstre
  • Lære et verktøy som kan anvendes i hvilken som helst situasjon som krever bruk av kritisk tenkning og deduksjonskraft
  • Verktøyet er “hands-on” og intuitiv, slik at du bruker dette fra første time

Innhold og priser

SPIRE modellen

Innhold og priser

BASIS pakken:

For de som har behov for å en enkel og kjapp måte å rydde opp i livet på, få mere innsikt i og bedre definere hva man egentlig vil, har vi Basis pakken som inkluderer 3 til 5 timer nettbaserte timer hvor du kartlegger behovet, lærer modellen og får enkel veiledning i bruk av verktøyet

Pris: 3850 kr

AVANSERT pakken:

Har du behov for en mer kompleks analyse av ditt eget liv og vil ta en skikkelig “vårrengjøring” så kan vi tilby Avansert pakken som inkluderer 5 til10 enten nettbaserte eller fysisk oppmøte timer hvor du kartelleger behovet, lærer modellen, får “i dybde” veiledning i bruk av verktøyet og vi avslutter ikke før vi er enige at modellen er internalisert.

Pris: 7990 kr