Slik sikrer du at du tar det beste valget!

Karrierevalg - jobbbytte - valg av partner - flytting

Det er noen veivalg i livet som påvirker veldig mye, og som har de aller største konsekvensene for både deg selv, og menneskene rundt deg. Disse store valgene er som oftest ikke enkle å ta fordi mye avhenger av timing vi ikke kan kontrollere, og hva som skjer i fremtiden.

Allikevel finnes det en modell for hvordan du kan ta disse aller største veivalgene på en måte som med den aller største sannsynligheten ender opp med å være det riktige.

person in yellow coat standing on top of hillSPIRE er resultatet av til sammen mer enn 60 års arbeide med dette- hvor vi er 3 terapeuter som med våre ulike bakgrunner har jobbet med å veilede, coache og støtte både ungdom og voksne i å ta de riktige valgene. I 2021 startet vi å sette sammen det beste fra alt vi kunne og klarte å hente inn av verktøy – og laget SPIRE, som er en OPPSKRIFT på hvordan du best tar store beslutninger. Du kan foreløpig “gjøre” SPIRE individuelt med en av våre 3 SPIRE-Coacher (som da har gått kurs i modellen), og i løpet av januar 2024 vil SPIRE også bli tilgjengelig på 4 ulike nye måter:

 

 

  1. Fysiske SPIRE kurs på Nesbru for å ta de viktigste beslutningene på best måte. Vi gjør altså det samme som i 1:1 coaching.
  2. Nettbaserte SPIRE kurs, hvor vi gjør det samme som på fysiske kurs, men du slipper å være borte 1 eller 2 dager, og har heller 4-5 live webinarer over en måneds tid, og så gjør du hjemmeoppgavene og trener på delene iperson holding white samsung galaxy smartphone SPIRE akkurat når og hvor det passer deg best – så det blir mer fleksibelt.
  3. Bli en SPIRE-Coach: Terapeuter og Coacher som vil bruke SPIRE kan ta et sertifiserende kurs for å bruke SPIRE som et lønnsomt verktøy i sin praksis.
  4. SPIRE på App: Vi har allerede investert mye i det som skal bli en App hvor du vil kombinere det å ta SPIRE nesten som et personlig nettkurs – men hvor SPIRE-Coachen din er tilgjengelig både som chat og videosamtaler inne i appen, når du trenger det.

 

Tilbakemeldinger hittil tilsier at spesielt foreldre til ungdom og unge voksne vil være veldig interesserte i å gi sine ungdommer tilgang til SPIRE som hjelp i tiden der de skal velge skoler og studieretninger – og vi er enige!

Vil du teste SPIRE appen før den kommer ?

Vi tester allerede “motoren” i SPIRE appen internt, og skal snart i gang med å lage bl.a. videoene med instruksjoner til de ulike delene, dette er de videoer som spilles av på de riktige stedene inne i appen.

Ca. februar håper vi å invitere 30 stykker til å BETATESTE – det betyr at disse får SPIRE helt gratis, mot å rapportere om feil, teste at å bestille hjelp og gjennomføre videosamtaler inne i appen virker fra “alle”  typer nettverk og telefoner, eller om skrivefeil eller om noe ikke vises riktig på akkurat din telefon osv.

Hvis du er interessert kan du klikke på den blå knappen under, så tar vi kontakt med deg !