Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

2-dagers FYSISK KURS i Asker: Ta Kontroll over Følelsene Dine – Spesialpris tidlig påmelding!

januar 15 @ 9:30 am - februar 16 @ 3:00 pm

Gratis
Tid: 15-16. januar 2024.
Sted: Nesbruveien 75, Asker
Pris for de første 8 som melder seg på: kr. 2.750 for begge dager inkl. alt kursmateriell og diplom. (Pris er deretter: kr. 3.900)

Hva handler kurset om?

Du er som alle andre skapninger i naturen skapt for å dekke behov – og du har fått et varslingssystem som forteller deg når noen av disse ikke er dekket. Dette kurset handler om å forstå og bruke bedre dette varslingssystemet. TerapiSomVirker har som mål å presentere et kompakt kurs som strekker seg over 2 dager med hovedfokus på hvordan det er mulig å jobbe med våre mest vanlige følelser. Dette satt inn i en kontekst hvor hypnose (selvhypnose) også var en tilnærmingsmåte.

a group of people sitting in chairs in a room

Et av del-målene med å jobbe med følelser har vært å vise deg hvordan det er mulig å jobbe med spesielt med avhengighet og distraksjonsatferd, men verktøyet gjør deg mye bedre på å forstå følelser generelt. Og med det utgangspunktet er mye av kursets innhold hentet fra reelle terapiforløp og enkeltepisoder fra terapipraksisen min.

Å ta kontroll over og bruke følelser har jeg spesialisert meg på og lært om i over 22 år i min praksis, i stor grad er kursinnholdet utprøvd gjennom over 23.000 klienttimer, som igjen utgjør vår erfaringsplattform. Noen av disse erfaringene ønsker vi å dele med deg over disse 2 spennende dagene!

Nok et mål for oss er å presentere dette i en form og med et innhold som både ga deg den teoretiske OG den praktiske forankringen. Nok til at du umiddelbart kan benytte det videre i ditt personlige arbeid, eller i din terapipraksis – og det for all fremtid!

Fortrinnsvis har vi benyttet oss av det som du kjenner som de fine norske termene ”learning-by-doing” og ”step-by-step”. Hva betyr det? Jo, det betyr at vi organiserte dette kurset som en workshop hvor du har fått være med å prøve ut, eksperimentere, leke litt med ditt eget og de andre deltakernes egne utfordringer i livet. Kall de gjerne ”stopperne” i livet ditt, eller med andre ord: Det som hindrer deg i å gjøre det du vet du både kan og vil.

Velkommen på kurs – hilsen Remi Marents og Petrus Siposson

TKF er mitt mest populære kurs som er oppdatert og utvidet nå i 2023. Det finnes INGEN dårlige følelser ! På dag 1 lærer du det kognitive kartet over hva de 8 ulike følelsene betyr, og en enkel 1-2-3 egencoaching metode for å endre på hver enkelt. På dag 2 får du et komplett kurs i selvhypnose som brukes for å ta dag1 til “the next level” – og for å klare selvhypnose så lærer jeg deg å hypnotisere andre også!
Vil du være med ?
Reserver plassen som din ved  å trykke “DELTAR” under – og så får du en egen link med spesialprisen og hele kursmaterialet som du kan begynne å kikke i….

Detaljer

Start:
januar 15 @ 9:30 am
Slutt:
februar 16 @ 3:00 pm
Kostnad:
Gratis
Kategorier for Arrangement:
, ,
Arrangement Tags:
, , ,

Sted

Nesbruveien 75
Nesbruveien 75, Rom B307
Asker,1394Norge
+ Google-kart
Telefon
91666666

Arrangører

Remi Marents
Petrus Siposson